Nederlands Vlaams Francais
Website Matador Diervoeders

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

     Home           Verkoopadressen           Informatie           Assortiment           Backs           Contact           Links     
Producten

Producten

Backs Eco Hokdesinfectie
 

Kant en klare gebruiksoplossing voor het des infecteren van duivenhokken, kippen- en konijnenhokken. Werkingsspectrum: Backs Ecologische Hokdesinfectie werkt tegen bacteriŽn zoals E-Coli, Salmonellen, Streptokokken, pseudomonas bacteriŽn, colivormende kiemen, virussen en schimmels.

 
Backs Eco Hokdesinfectie
Backs Eco Hokdesinfectie
 

Backs Ecologische Hokdesinfectie breekt vanzelf voor 100% biologisch af en heeft een bijzonder goede werking.

GebruikBacks Ecologische Hokdesinfectie is uitstekend geschikt voor alle wanden in duivenhokken, konijnenhokken, transportmanden, kooien, voerbakken etc.

Dosering: Het hok schoonmaken en Backs Ecologische Hokdesinfectie onverdund op de wanden sproeien. De dieren hoeven niet uit het hok verwijderd te worden, maar moeten niet gericht besproeid worden. Wij bevelen aan het desinfecteren maandelijks te herhalen.

 
<< Terug