Nederlands Vlaams Francais
Website Matador Diervoeders

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

     Home           Verkoopadressen           Informatie           Assortiment           Backs           Contact           Links     
Producten

Producten

Backs Thee
 

Is een kruidenmengeling die bestaat uit 20 verschillende kruiden, bladeren, wortels en bloesems. Het is een mengeling die door een ervaren Belgische topliefhebber samengesteld werd.

 
Backs Thee
Backs Thee
 

Backs Thee brengt de duiven in korte tijd in topvorm. Het stimuleert de donsrui en de stofwisseling.

Gebruik: Ter voorbereiding van de kweek en het vliegseizoen bevelen wij een 5 daagse kuur voor het koppelen en de eerste vluchten aan. Tijdens het vliegseizoen 1 x per week na de vlucht in het water. Tijdens de ruiperiode 2 x wekelijks.

Dosering: Aan 1 liter water voegt u een volle eetlepel Backs Thee toe, 3 minuten laten koken, daarna 15 minuten afgedekt laten trekken. Daarna door een zeef gieten en laten afkoelen.

 
<< Terug