Nederlands Vlaams Francais
Website Matador Diervoeders

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

     Home           Verkoopadressen           Informatie           Assortiment           Backs           Contact           Links     
Producten

Producten

Backs Magnesin
 

De in Backs Magnesin bevattende werkzame stoffen zijn voor de vliegperiode onmisbaar, omdat het ze het risico op spierverkrampingen tijdens en na de vluchten verminderen. Bovendien zorgen de elektrolyten die zich in Backs Magnesin bevinden voor een uitgebalanceerde waterhuishouding.

 
Backs Magnesin
Backs Magnesin
 

Gebruik: wij bevelen aan het op de dag van thuiskomst s avonds te geven en op de dag voor inkorving. Bovendien is het aan te bevelen Backs Magnesin voor aanvang van het seizoen te geven, als de duiven tijdens de wintermaanden hebben vastgezeten en de eerste opleervluchten beginnen. Dit is belangrijk om spierverkramping te vermijden. In deze periode is het aan te raden BBaacckkss  MMaaggnneessiinn elke tweede dag te geven, tot aan het begin van de eerste vluchten of trainingsvluchten. 

Dosering: 1 afgestreken maatlepel (5 g) voor 25 duiven, 1 keer per dag over het voer geven.

 
<< Terug