Nederlands Vlaams Francais
Website Matador Diervoeders

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

     Home           Verkoopadressen           Informatie           Assortiment           Backs           Contact           Links     
Producten

Producten

Backsivit
 

De uitgekiende onderlinge verhouding van de specifieke enzym- en eiwitcomplexen, vitaminen, mineralen, sporenelementen versterken elkaar wederzijds en zorgen voor een optimale werking van Backsivit.

 
Backsivit
Backsivit
 

Let op: De pot goed gesloten houden. Het product is gevoelig voor het aantrekken van vocht. 

Gebruik:
Vliegperiode: naar eigen inzicht: 1-3 keer per week (midden in de week).
Kweekperiode: iedere 3e dag.
Ruiperiode: iedere tweede dag.In de winter tot aan het koppelen: 1 keer per week. Bij dagelijks gebruik: de dosering halveren.

Dosering

Bij toevoeging aan het drinkwater: 1 theelepel (voldoende voor 20 duiven).
Bij toevoeging over het voer: per kg 1 theelepel over het met tarwekiem-, mais-, knoflook- of Backs Lecithine olie bevochtigde voer geven.

 
<< Terug