Nederlands Vlaams Francais
Website Matador Diervoeders

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

     Home           Verkoopadressen           Informatie           Assortiment           Backs           Contact           Links     
Producten

Producten

Backs Veenconcentraat
 

Dit unieke product wordt gewonnen uit veengrond, die duizenden jaren geleden ontstaan is. Er groeiden veel heidestruiken, die wij vandaag de dag niet veel meer in onze flora kunnen vinden.

 
Backs Veenconcentraat
Backs Veenconcentraat
 

Deze planten kennen geen belasting door milieuschadelijke stoffen zoals pesticiden.

Zo bevat Backs Veenconcentraat een grote schat aan biologisch waardevolle stoffen. De duif vindt in Veenconcentraat steeds waardevolle natuurvoedingsstoffen, die ze in de stofwisseling op veel fronten nodig hebben. Backs Veenconcentraat kan aan de duiven gedurende het gehele jaar met regelmaat gegeven worden. Dosering: 1 afgestreken eetlepel op 1 kg voer.

Art.nr. 2130 1000 ml.

 
<< Terug