Nederlands Vlaams Francais
Website Matador Diervoeders

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

     Home           Verkoopadressen           Informatie           Assortiment           Backs           Contact           Links     
Producten

Producten

Backs Extra Energie
 

Backs Energie Extra bevat hoogwaardige koolhydraten, elektrolyten, Vitamine B 12 en vitamine C. De zorgvuldig gekozen koolhydraten zorgen voor geleidelijke opname van glycogeen.

 
Backs Extra Energie
Backs Extra Energie
 

Door de samenstelling ervan is het mogelijk dat de duif meer energie krijgt, langer op glycogeen vliegt en daardoor langer snel kan vliegen en tijdwinst behalen. De toegevoegde Vitamine B 12  en C zorgen voor een betere stofwisseling, minder stress tijdens transport en bescherming van de cellen. De elektrolyten regelen de waterhuishouding. Zodoende houdt zij vocht vast, wat van groot belang is tijdens zware vluchten en hete weersomstandigheden. Kortom: een compleet product dat de laatste 2 dagen voor inkorven gegeven kan worden.

Art.nr. 1737 - 400 gr.

 
<< Terug