Nederlands Vlaams Francais
Website Matador Diervoeders
     Home           Verkoopadressen           Informatie           Assortiment           Backs           Contact           Links     
Producten

Producten

Backs Lecithine +
 

Is rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren. Tijdens het verteringsproces verkleint lecithine de oliedruppels, zodat vetzuren en vetoplosbare vitamines beter opgenomen en verteerd kunnen worden. Bij de stofwisseling van vetten in de lever speelt lecithine ook een belangrijke rol.

 
Backs Lecithine +
Backs Lecithine +
 

Is rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren. Tijdens het verteringsproces verkleint lecithine de oliedruppels, zodat vetzuren en vetoplosbare vitamines beter opgenomen en verteerd kunnen worden. Bij de stofwisseling van vetten in de lever speelt lecithine ook een belangrijke rol. Een tekort aan lecithine veroorzaakt vetopslag in de lever en zodoende worden de functies van de lever en nieren op nadelige wijze verstoord. Bovendien verkort lecithine de herstelperiode van de spieren.

GebruikBacks Lecithine + wordt over het voer gegeven. Om het voer weer droog te maken bevelen wij Backs Biergist of Backsivit aan. Tijdens de vliegperiode is Backs Magnesin of Backs VI-SPU-MIN ook een mogelijkheid. Tijdens de kweek wordt 1 x per week aanbevolen. Bij gespeende jongen, tijdens de vlieg- en in de ruiperiode 2 x per week. 

Dosering: 5 ml per 20 duiven over het voer geven. 

 

 
<< Terug